Op reis met het vliegtuig kan als erg stressvol ervaren worden. Vaak begint dat al als men van huis gaat. De hele tijd vraagt men zich af of er geen files staan of de trein wel op tijd rijdt of er wel of geen parkeerplaats is enz. Met de taxi heeft u veel van deze problemen niet en reist u comfortabel en op tijd naar Schiphol.

Wat zijn de voordelen van een taxi naar Schiphol ?

Als u er voor kiest om met een taxi naar Schiphol te reizen kiest u voor comfortabel vervoer uitgevoerd door een professionele chauffeur. Deze bestuurd een voertuig welke voldoet aan de laatste milieu- en veiligheidseisen.

Verder hoeft u zich in de taxi niet druk te maken over parkeren en of de trein wel of niet rijdt. De taxi haalt u voor de deur op en zet u voor de deur op Schiphol weer af, dus slepen met koffers wordt tot een minimum beperkt. Komt u terug vanaf Schiphol dan wordt u weer voor de deur opgehaald en wordt u, uiteraard, ook weer thuis voor de deur afgezet.

Kies voor een betrouwbare vervoerder

Via internet zijn er tientallen zo niet honderden aanbieders van vervoer van en naar Schiphol. Vaak is niet duidelijk door wie u vervoerd wordt.
Kiest u voor Travel to Travel dan kiest u voor betrouwbaar vervoer uitgevoerd door een vervoerder uit de buurt met minimaal 50 jaar ervaring.

Wie is Travel to Travel

Travel to Travel is een samenwerkingsverband van Taxi berm uit Hank, Taxibedrijf van den Hout uit Kaatsheuvel en Taxi de Hart uit Vlijmen. Zij bedienen respectievelijk de regio’s Breda/Oosterhout, Tilburg/Waalwijk en de regio Den Bosch. Alle drie de bedrijven hebben een ruime ervaring in personenvervoer, voeren allen het landelijk taxikeurmerk TX-keur en hebben goed opgeleide chauffeurs.

Hoe bestel ik een taxi naar Schiphol ?

Een taxi naar Schiphol bestellen via Travel to Travel kan eenvoudig via de website, per email of via de telefoon.